ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

PROTEUS - Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας

Γενικά Χαρακτηριστικά

Πίνακας συναγερμού και πυρανίχνευσης

16 πλήρως προγραμματιζόμενες ζώνες, επεκτεινόμενες έως 80

4 ανεξάρτητα υποσυστήματα

2 προγραμματιζόμενες εξόδοι(PGM) & 1 ρελέ

Προαιρετικός τηλεφωνητής πολλαπλών μηνυμάτων

Προαιρετικός τηλεχειρισμός μέσω τηλεφώνου με Ελληνικό μενού φωνητικών μηνυμάτων

Δέχεται μέχρι 8 πληκτρολόγια

Τροφοδοτικό Switching 1.5 A με δυναμικό έλεγχο μπαταρίας

Πλεονεκτήματα

Έξυπνη διαχείρηση χρόνου (ATR & ETE)

Έξυπνη διαχείρηση όπλισης

Εύκολος προγραμματισμός

Πλήρης χειρισμός και έλεγχος του συστήματος με φωνητικά μηνύματα

Ζώνη ανιχνευτή ειδικά σχεδιασμένη για την αποφυγή ψευδών συναγερμών

Θερμόμετρο με δυνατότητα βαθμονόμησης

Ενσωματωμένος κωδικοποιητής με διαχωρισμό κύριων και δευτερευόντων συμβάντων και δυνατότητα αναφοράς σε 2 σταθμούς λήψης σημάτων

Μνήμη 300 συμβάντων

Αυτόνομη όπλιση/αφόπλιση με 2 ανεξάρτητα ημερήσια προγράμματα

Up/Downloading με Ελληνικό λογισμικό

Εντυπωσιακό design, εκπληκτική αφή

Το λεπτό και µοντέρνο πληκτρολόγιο του Proteus θα ομορφύνει τον χώρο σας. Τα ενσωµατωµένα πλήκτρα αφής που διαθέτει καθώς και το Ελληνικό µενού, σας δίνουν τη δυνατότητα να το χειρισθείτε και να το προγραµµατίσετε µε ένα µόνο άγγιγµα. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, λευκό και µαύρο.

Προηγμένες Τεχνολογίες

Οι προηγµένες τεχνολογίες, όπως η “Έξυπνη διαχείριση όπλισης”, η “Έξυπνη διαχείριση χρόνου” (Exit Time Extension, Automatic Time Reduction) και η πρωτοποριακή λειτουργία “All Day Secure”, σε συνδυασµό µε την απλότητα και την ευκολία χρήσης, θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Ταχύτητα και αξιοπιστία στην επικοινωνία

Πλέον δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την επικοινωνία µε το σύστηµά σας. Το Proteus σας εγγυάται την καλύτερη επικοινωνία, σε όποιον τηλεφωνικό πάροχο και αν ανήκετε και όποιο τύπο γραµµής και αν έχετε. Είναι απόλυτα προσαρµοσµένο στις ιδιαιτερότητες του Ελληνικού τηλεφωνικού δικτύου και των εναλλακτικών παρόχων.

Προσαρμόστε το Proteus στα μέτρα σας

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και στη Sigma το γνωρίζουµε. Για αυτό φροντίσαµε ώστε το Proteus είναι ένα πλήρως παραµετροποιήσιµο σύστηµα. Μπορείτε, για παράδειγµα, να αλλάξετε τον τρόπο απεικόνισης στην οθόνη του πληκτρολογίου ή την ένταση του φωτισµού, ξεχωριστά για τα πλήκτρα, την οθόνη ή τον περιµετρικό φωτισµό του πληκτρολογίου κλπ.

Ξεχάστε τους ψευτοσυναγερμούς

Χάρη στη “Ζώνη ανιχνευτή”, οι ψευδείς συναγερµοί αποτελούν πλέον παρελθόν. Η ζώνη αυτή αποτελεί µια ακόµα καινοτοµία της Sigma, η οποία εφαρµόζεται εδώ και χρόνια στους πίνακες της. Λειτουργεί µε οποιοδήποτε τύπο ανιχνευτή και έχει ειδικό αλγόριθµο επεξεργασίας των εντολών για αποφυγή ψευδών συναγερµών (False Alarm Rejection).

Απλοποιήστε των προγραμματισμό σας

Όλες οι λειτουργίες και οι προγραµµατισµοί στο Proteus γίνονται παιχνίδι, χάρη στo απλοποιηµένο και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση µενού που προσφέρει. Ξεφεύγοντας από τον καθιερωµένο και πλέον ξεπερασµένο τρόπο προγραµµατισµού, ακολουθεί µια νέα λογική που αλλάζει τα µέχρι τώρα δεδοµένα. Ακόµα και εργασίες που πριν ήταν περίπλοκες, µε το Proteus γίνονται απλές. Είναι τόσο εύκολο που θα νιώσετε σαν να το χρησιµοποιούσατε χρόνια.

Πραγματικό plug & play

Στο Proteus µπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε περιφερειακό (πληκτρολόγιο, επέκταση ζωνών κλπ) και να λειτουργήσει αµέσως, χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε την τροφοδοσία του ή να κάνετε επανεκκίνηση του συστήµατος. Τόσο απλά.

Το Proteus σκέφτεται για εσάς

Νιώστε ασφαλής κάθε στιγµή της ηµέρας. Με την λειτουργία All Day Secure, το σύστηµά σας µπορεί να είναι µόνιµα οπλισµένο ενώ εσείς µπορείτε να µπαινοβγαίνετε στο χώρο σας χωρίς να το αφοπλίσετε. Επίσης, µια σειρά από έξυπνες λύσεις προσαρµόζουν αυτόµατα τις λειτουργίες του συστήµατος σας, ώστε να εξασφαλίζεται η µέγιστη δυνατή ασφάλεια κάθε στιγµή. Για παράδειγµα, το σύστηµα οπλίζει περιµετρικά όταν δεν ανοίξει ζώνη µε καθυστέρηση µέχρι τη λήξη του χρόνου εξόδου ή µηδενίζει αυτόµατα το χρόνο εξόδου όταν βγείτε από το χώρο.

Sigma Security S Mobile Cloud

Γενικά Χαρακτηριστικά

Πλήρη διαχείριση συναγερμού (Όπλιση, αφόπλιση, απενεργοποίηση ζωνών)

Άµεση ενηµέρωση µέσω push notifications

Υπενθύµιση όπλισης ή αφόπλισης, κατά την είσοδο ή την έξοδο από τον προστατευόµενο χώρο (geofence)

∆ιαχείριση πολλαπλών συστημάτων µε µια εφαρμογή

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση οικιακών συσκευών

Χειρισµός του θερµοστάτη του πληκτρολογίου

Ιστορικό συμβάντων ταξινομημένο κατά ημερομηνία

Εύκολο και απλό interface

Ενδείξεις στα ελληνικά

Γιατί να επιλέξετε το S Mobile Cloud;

Η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για διαχείριση των συστημάτων με ευελιξία, ανεξάρτητα από το σημείο που βρισκόμαστε, μας φέρνει κοντά σε μια καθιερωμένη πραγματικότητα στην οποία συχνά εμπιστευόμαστε πράγματα με σημαντική αξία.

Το Cloud ένα ήδη αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής όλων μας, και τα πλεονεκτήματα του είναι πλέον αρκετά

Oι χρήστες μπορούν να ζητούν υπηρεσίες απευθείας χωρίς την παρέμβαση διαχειριστών

Oι υπηρεσίες είναι προσβάσιμες κάθε στιγμή από πολλές συσκευές και από διαφορετικά μέρη

Πρόσβαση μέσω κινητών τηλεφώνων, tablet, μικρών επιτραπέζιων υπολογιστών ή μεγάλων εταιρικών διακομιστών

Οι πόροι είναι κοινόχρηστοι, συγχρονισμένοι, διαθέσιμοι και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν σε όλους τους χρήστες ταυτόχρονα

Πλήρης διαχείρηση του συστήματος ασφαλείας από απόσταση

Τώρα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας από παντού. Με την πρωτοποριακή εφαρμογή SMobile μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως τον συναγερμό σας, μέσω WiFi ή 3G, σαν να βρισκόσασταν εκεί.

Εύκολο και απλό interface

H εφαρμογή S Mobile σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευχρηστία και την απλότητα, ώστε να προσφέρει στον χρήστη την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα μοντέρνα και κατανοητά εικονίδια για κάθε λειτουργία, καθώς και οι ενδείξεις στα ελληνικά, καθιστούν την εφαρμογή ιδιαίτερα φιλική για κάθε χρήστη.

Άμεση ενημέρωση μέσω push notifications

Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, για όλα τα συμβάντα και τις ενέργειες, απευθείας στο κινητό σας μέσω push notifications, για να ξέρετε τι συμβαίνει στο χώρο σας, τη στιγμή που συμβαίνει.

Διαχείριση των ζωνών

Η εφαρμογή S Mobile σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξτε την κατάσταση των ζωνών του συστήματος και απενεργοποιείστε άμεσα όποια ζώνη επιθυμείτε,  κάνοντάς την bypass από το κινητό σας.

Χειρισμός Αυτοματισμών

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση οικιακών συσκευών. Μπορείτε πολύ εύκολα να ελέγξετε τις συσκευές που έχετε συνδέσει στα PGM του συστήματος, όπως για παράδειγμα τα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά ή το θερμοσίφωνα του σπιτιού.

Χειρισμός του θερμοστάτη του πληκτρολογίου. Ετοιμάζεστε να επιστρέψετε στο σπίτι σας; Δείτε την θερμοκρασία του χώρου και ενεργοποίηστε ή απενεργοποίηστε τη θέρμανση ή τον κλιματισμό, ώστε όταν φτάσετε να έχετε τη κατάλληλη θερμοκρασία.

Πλήρες ιστορικό σημάτων

Δείτε το ιστορικό των σημάτων του συστήματος, χωρισμένο σε κατηγορίες (συμβάντα και ενέργειες) και ταξινομημένο ανά ημερομηνία. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αναζήτησης των σημάτων σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Διαχείριση πολλαπλών συστημάτων

Έχετε εγκατεστημένα περισσότερα από ένα συστήματα ασφαλείας; Στο σπίτι, στο γραφείο και στο εξοχικό σας; Κανένα πρόβλημα! Με την εφαρμογή S Mobile μπορείτε να τα ελέγξετε όλα από απόσταση μέσα από μια εφαρμογή.

Κλείδωμα με κωδικό πρόσβασης

Αποτρέψτε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας σας από τρίτους, χωρίς την άδειά σας, ορίζοντας έναν κωδικό πρόσβασης στην εφαρμογή. Έτσι αν χάσετε ή σας κλέψουν το κινητό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει το σύστημά σας χωρίς να το γνωρίζετε.

Προσαρμόστε την εφαρμογή στα μέτρα σας

Αν θέλετε μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάξετε την σειρά ταξινόμησης ή να μετονομάσετε τα τμήματα, τις ζώνες, τα PGMs και τους θερμοστάτες, με βάση τις ανάγκες σας.

Συμβατά συστήματα

Η εφαρμογή S Mobile είναι συμβατή με τα συστήματα ασφαλείας της σειράς S-PRO της Sigma Security.