ΚΑΜΕΡΕΣ

Η EXELIXISNET παρέχει προϊόντα που προάγουν την ασφάλεια των πελατών της και χαρακτηρίζονται για τη ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Οι κάμερες ασφαλείας αποτελούν ένα από τα αγαθά αυτά, που πλέον έχουν καταστεί απαραίτητα εργαλεία για την ασφάλεια των ιδιωτικών χώρων, διότι αποδεδειγμένα έχουν συντελέσει καταλυτικά στην μείωση της εγκληματικότητας.

Οι κάμερες έχουν εφαρμοσμένη επιτυχημένη δράση:

Σε ασανσέρ, καθώς έρευνες αποδεικνύουν ότι οι εγκληματικές ενέργειες που συνέβαιναν τακτικά την τελευταία δεκαετία, έχουν μειωθεί δραματικά και κοντεύουν να μηδενιστούν εξαιτίας της ύπαρξης κάμερας μέσα σ’αυτά.

Σε αθλητικούς χώρους, όπου η τοποθέτηση τους επέφερε μείωση του φαινομένου του χουλιγκανισμού και των ακραίων επεισοδίων

Σε εργασιακούς χώρους, οι οποίοι έχουν γλιτώσει από καταπατήσεις και ληστείες ενώ παράλληλα έχει διασωθεί και η ασφάλεια των υπαλλήλων που εργάζονται σε αυτούς. Οι ληστές και οι διαρρήκτες δεν εισέρχονται σε χώρους που γνωρίζουν ότι υπάρχουν συστήματα παρακολούθησης.

Στους οδικούς δρόμους, όπου οι κάμερες χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της ταχύτητας των οδηγών μειώνοντας την επιτηδειότητα όσων αποτελούν κίνδυνο για τους υπόλοιπους.

Σε οικίες, προστατεύοντας οικογένειες και διαμένοντες, σε πόλεις και προάστια από το κίνδυνο της διάρρηξης.

Οι ιδιωτικοί χώροι που καθημερινά απασχολούν αναρίθμητο προσωπικό, οι κοινόχρηστοι χώροι που η είσοδος και η έξοδος ανθρώπων δεν ελέγχεται από κάποιον αρμόδιο, αλλά ακόμη και οι οικίες σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα χρειάζονται συχνά εποπτεία, ώστε να διασφαλιστεί η φυσιολογική ροή της καθημερινότητας χωρίς τον κίνδυνο φθοράς, κλοπής ή ακόμη και επίθεσης.